Kontakt Om Ki Kiholm Klient udtalelser  
  Velkommen Psykoterapi Traumeterapi Par & familieterapi Åndedrætsterapi HSP særlig sensitive Healing Human design Gavekort Kurser/grupper
Side
       
 
Kommentarer fra mine klienter.

Her har jeg samlet nogle udtalelser fra mine klienter.
sn
     
  ”Meget dygtig og nærværende terapeut, behageligt og dejligt menneske at modtage behandling af. Empatisk, og forstår virkelig hvordan man har det, når det er værst. Jeg har modtaget den bedste behandling i traumeterapien, og det har hjulpet mig, efter 10 års søgen efter den rette terapiform, og er i dag ude af mit traume.”  

… At rejse et liv op, som helt ligger på gulvet, og er på vej til at visne og forsvinde..  På kun 1 år, er jeg oppe som et almindeligt menneske, og fungerer så godt, er i arbejde endda, hvor der er run på.  Måske jeg en dag begriber det… 

M - sygeplejerske
 
     
  At Blive Set
Hvis du nogensinde er blevet set af et andet menneske, vil du vide hvad jeg taler om. Det er ikke et følelsesmæssigt eller mentalt fænomen. Det er en helt håndgribelig og fysisk fornemmelse; som at blive omsluttet af en blød klarhed og ro, som gør at man får mulighed for at se sig selv med klare og medfølende øjne. 

Da du spurgte om jeg ville skrive et par ord til din hjemmeside, sagde jeg med det samme ’ja!’. Men jeg havde nok ikke overvejet hvor svært det skulle vise sig at være i praksis; for hver gang jeg begynder at skrive om mine oplevelser med dig, ender jeg i superlativer der nærmest kommer til at virke utroværdige.

Der findes i virkeligheden kun to slags terapeuter: dem der har lært sig faget, og de få der er født til det. Du hører til den sidste kategori. Det opdagede jeg allerede første gang jeg sad i den trygge stol overfor dig. Jeg blev set.

Jeg har hørt et andet menneske sige, at du havde reddet hans liv. Mit eget liv var ikke på den måde i fare, men den forandring og transformation jeg har oplevet i dit nærvær har været så gennemgribende, at det er meget svært at skulle beskrive kort. Jeg kommer mere og mere i kontakt med essensen af hvem jeg er, og det har forandret mit indre så vel som mit ydre liv, i en sådan grad at det i virkeligheden har reddet mit liv.

Alt sammen ’blot’ fordi jeg er blevet set.

Det er jeg dig så uendeligt taknemmelig for.

Med mine allervarmeste anbefalinger,

Christian
 
 
       
  Line